Maaltijdservice

Met onze maaltijdservice is het mogelijk om 6 dagen per week een warme maaltijd bij jou thuis te laten bezorgen. We hanteren een gevarieerde menucycles met diverse soorten aardappelen, groente en vlees, stamppotten, pasta’s.

Tussen de middag is de bezorgtijd tussen 12.00 uur en 12.30 uur. Het avondeten wordt tussen 17.00 uur en 17.30 uur bezorgd. Op zaterdag heb je de mogelijkheid om een extra maaltijd te laten bezorgen die je op zondag op kunt warmen.

Tevens is het mogelijk de maaltijd bij ons af te halen op een afgesproken tijdstip of om de maaltijd in ons eetcafé te nuttigen. De prijs voor een hoofdmaaltijd is €7,50. Wil je soep en/of een toetje bij de maaltijd dan betaal je hiervoor €1,00 per voor-/nagerecht.

 

Introductie-aanbieding: 3 koelverse maaltijden voor €10,-

 

Indien je wekelijks gebruik maakt van de maaltijdservice betaal je maandelijks achteraf d.m.v. een factuur. Bij incidenteel gebruik betaal je contant bij levering. Maaltijden die niet 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je aangeven op welke dagen je gebruik wil maken van de maaltijdservice:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.